logo

A BETON Közúti Árufuvarozó Kft bemutatása

A Beton Kft 1990 évben alakult. A társaság fő tevékenységi köre a közúti áruszállítás volt. A vállalkozás alkalmazotti létszáma 3 főről átlagosan 25-28 főre emelkedett az évek során.

A működés első éveiben két mixer tehergépkocsival és egy betonszivattyúval elégítettük ki az akkor még két-három megrendelő igényét.

A működés ezekben a korai években nagyon használt eszközökkel valósult meg. Társaságunk 1994-ben megvásárolta a IV. ker. Megyeri úton lévő betonüzemet, mellyel már kész betont is tudunk gyártani, majd eladni. Az egyre gyarapodó megrendelésnek köszönhetően 1996-ban megvásároltuk első komoly, nagy teljesítményű és majdnem új betonszivattyúnkat.

Az elmúlt évek során társaságunk gépparkja folyamatosan bővült a következő berendezésekkel: különböző nagyságú új betonszivattyúkkal, mixer tehergépkocsikkal, pumix tehergépkocsikkal

Ezen időszak alatt megrendelőink köre - mind nagy beruházások, mind magánmegrendelők területén - kiszélesedett, az alkalmazott új és korszerű tehergépkocsi parknak köszönhetően.

Profilunk leginkább - a közúti teherszállításon kívül - a betonszivattyúzás tevékenysége, melyben igen nagy tapasztalattal és fejlett technikával vagyunk jelen az építőiparban.

Folyamatosan fejlesztjük járműparkunkat a vevői igények szem előtt tartásával.